Lepo pozdravljeni. Sem Nataša Kovačić in najraje ustvarjam.

Družina je zame daleč na prvem mestu, vedno. In pri družini se je vse začelo: moji prvi piškoti, prva juha, moji prvi čistilni podvigi … Vse je imelo en skupni imenovalec: ustvarjanje iz različnih sestavin pri različnih pogojih. Kemija, v kratkem. In ker sem po izobrazbi doktorica kemijskih znanosti, me je očitno kemija v vseh svojih oblikah res izbrala in vodila skozi življenje.

Večerja je končana, piškoti pečeni, posoda pripravljena za kozmetiko.

Da sem ustvarila svoj prvi kozmetični izdelek, so morali biti izpolnjeni številni pogoji – otroci v posteljah, pospravljena hiša in dežuren mož. V nočnih urah sem pričela s formuliranjem prvih naravnih izdelkov.

Verjela sem vase. Vsak nov izdelek je presegal prejšnjega.

Kot vsaka ženska rada uporabljam kozmetiko. Moji dnevni negovalni rituali so bili, so in bodo ostali skromni. Četudi uporabljam samo najnujnejše, sem vedno želela in iskala najboljše. Ugotovila sem, da so izdelki zame in moje tri punce (in dva fanta) pomanjkljivi. Želela in verjela sem, da lahko sama naredim boljše.

Učenje, učenje, učenje…

Kljub znanju iz kemije sem naletela na področje, o katerem nisem vedela veliko. Začela sem brskati po knjigah, iskati spletne seminarje, izobraževanja, tečaje in se enostavno prijavljala. Kozmetika se zelo lepo dopolnjuje s kemijo. Enostavno se ujemata.

Odločitev o samostojni poti

Zamenjala sem štiri službe, iz vsake sem odšla za izkušnjo bogatejša. Tudi negativne izkušnje so bile, ki sem jih očitno že rabila, da so me malo potolkle in opomnile na stvari, ki so edine resnično pomembne: družina, prijatelji in zavedanje, da moramo sami sebi vedno ostati zvesti. Tako sem se odločila, da stopim na svojo pot.

Blagovna znamka natcosmetics

Izdelki, ki sem jih ustvarila za svojo družino, so vodili k nastanku lastne blagovne znamke natcosmetics. Ime je sestavljeno iz predpone “nat”, ki zame pomeni “natural” ali naravno in hkrati skrajšano obliko mojega imena, Nataša. Enostavno vse v enem.

Moja družina

Imam veliko krasno družino. Vsi me podpirajo. Od njih črpam energijo. Zame so zakon!

In zakaj naj bi kupili prav mojo kozmetiko? Zakaj je moja boljša?

Moja kozmetika je odraz moje identitete kot znanstvenice in ženske. Kompromisov na račun kvalitete ne sprejemam. Skrb za moje zadovoljstvo in zadovoljstvo mojih bližnjih sem prenesla v izdelke, ki bodo skrbeli za vas in za vašo kožo. Ker popolnoma zaupam naravi, da ve, kaj je najboljše.